Etiketler

30 Eylül 2013 Pazartesi

Tagged Under:

En Ucuz Uçak Bileti Nereden Alınır?

By: Unknown On: 05:04
  • Share The Gag
  • Uçak bileti almak için birçok alternatif bulunmaktadır. İnternet bu alternatifler içinde en çok kullanılandır. Bunun dışında hava yolu şirketlerinin birçok ilde bulunan bürolarından ya da acentalarından alınabilmektedir.


    Ancak en uygun uçak bileti hangisinde bulunur diye merak ediyorsanız, interneti kurcalamanızda fayda var. Çünkü en fazla seçenek internette önünüze çıkacaktır. Bu seçenekler içinden en ucuz ya da bütçenize en uygun bileti bulmanız kolay olacaktır.


    En ucuz uçak bileti, hava yolu şirketlerinin kampanyaları çerçevesinde değişmektedir. Bazen öyle kampanyalar yapılır ki, bu kampanyalardan neredeyse ücretsiz bilet bile alabilirsiniz. Köklü hava yolu şirketleri kendilerini kanıtladıkları ve birçok yolcu tarafından defalarca kez kullanıldıkları için bilet fiyatlarında indirime gitmeyi pek fazla tercih etmezler. Bu nedenle köklü hava yolu şirketlerine göre daha genç ya da yeni kurulmuş hava yolu şirketlerini tercih edebilirsiniz. Daha yeni olan hava yolu şirketleri, mevcut bulunan müşteri sayılarını arttırmak için sürekli olarak kampanyalar düzenlerler ve bilet fiyatlarında değişen oranlarda indirimler yapabilirler. İndirimin dışında hediyeler ve puanlarda kazanabilirsiniz.

    0 yorum:

    Yorum Gönder