Etiketler

16 Şubat 2014 Pazar

Tagged Under:

Işık Hızında Tivi Keyfi!

By: Unknown On: 10:54
  • Share The Gag
  • Türkiye'de televizyon artık gelenek haline geldi. Gerek diziler, gerekse talk showlar yüzünden günde milyonlarca insan aynı saatte aynı programı izliyor. Öte yandan internet de çok yaygın bir kitle iletişim aracı. Günde paylaşılan fotoğrafların, paylaşılan durum ve tweetlerin haddi hesabı yok. Sosyal ağlardan dolayısıyla televizyon programları kaçırılabiliyor.

    Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Neredeyse her televizyon kanalının internet üzerinden canlı yayını var. Ama her kanalı tek tek aramak ve o gereksiz yavaş sitelerde dolaşmak çok sinir bozucu olabiliyor. İşte bu noktada devreye tivikeyfi.com giriyor. Daha yeni olmasına rağmen çok ilgi gören Tivi Keyfi, hem sade arayüzü ile hem de hızlı yapısı ile internet üzerinden televizyon izlemek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Her geçen gün gelişen ve bünyesine yeni kanallar katmaya devam ediyor. Ek olarak sadece televizyon kanalları yok. Radyo kanalları da bulunuyor. Bu sayede dilediğiniz radyo anında açarak müzik dinleme imkanınız oluyor.

    Tivi Keyfi - Bedava Canlı Televizyon İzleyin!

    Tivi Keyfi ziyaretçilerine en iyi yayınları ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyor. Bunun için durmaksınız çalışıyor. Şuanda sadece 101 kanalı bulunuyor. Sizlerde öneride bulunup kendiniz yeni kanalları ekletebilirsiniz. Böylelikle hem tivikeyfi.com gelişebilir, hemde siz dilediğiniz tüm kanalları aynı siteden izleyebilirsiniz. Tivi Keyfi'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    0 yorum:

    Yorum Gönder