Etiketler

17 Aralık 2013 Salı

Tagged Under:

Minecraft 1.7.4 İndir

By: Unknown On: 07:23
  • Share The Gag
  • Minecraft oyunu önceki zamanlara göre artık daha geniş zaman içerisinde güncelleme çıkartıyor.Oyunun ilk çıktığı zamanlarda hata üstüne hata çıkıyordu. Dolayısıyla bu hatalar beraberinde erken güncellemeyi getiriyordu. Artık oyunda bulunan hatalar oldukça minimize edildi. Yeni sürümler ile birlikte hatalar her geçen gün azaltılıyor. Hataları bulan kişiler ise daha çok sıradan Minecraft oynayan kişiler oluyor. Sizde oyun oynarken çeşitli hatalar ile karşılaşırsanız ve bunun genel bir hata olduğuna eminseniz, bu hatayı Minecraft ekibine bildirerek oyuna katkıda bulunabilirsiniz.


    10 Aralık 2013 tarihi itibariyle oyunun yeni versiyonu çıktı. Oyunun 1.7.3 sürümü beklenirken, Minecraft 1.7.3 sürümü ile beraber 1.7.4 sürümünü birlikte duyurdu. Şuan için launcher aracılığıyla Minecraft oyununu açtığınızda Minecraft 1.7.4 sürümü ile oyun bizleri karşılıyor.


    Peki yeni sürümü bilgisayarıma nasıl indirebilirim?

    Bilgisayarınızda daha önce Minecraft kurulu olsun, olmasın, hiç fark etmiyor. Sizinle paylaştığımız launcher ile bilgisayarınıza Minecraft'ın en son sürümünü kurabiliyor ve rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Öncelikle Minecraft 1.7.4 İndir linkine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada sol tarafta Minecraft 1.7.3 İndir sayfasını göreceksiniz. İlgili sayfaya girdiğinizde alt tarafta indirme linki yer alıyor. Linke tıklayın ve Uploading sitesine girdikten sonra "Ücretsiz Download" yazan yere tıklayın. Minik bir pencere açılacaktır, (X) çarpı tuşuna basarak kapatın ve 30 saniyenin dolmasını bekleyin. 30 saniye dolduktan sonra güvenlik kodunu doğru bir şekilde girin ve onaylamanız ile beraber oyun bilgisayarınıza inecektir. Bilgisayarınıza dosyayı indirdikten sonra Minecraft Kurulumu sayfasına gidin ve 1.7.2 kurulumu sayfasına girerek kurulum hakkında bilgi edinebilirsiniz. Şimdiden herkese iyi oyunlar dileriz!

    0 yorum:

    Yorum Gönder