Etiketler

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Tagged Under: , , , , ,

Facebook.Com 2006 Scripiti Full indir

By: Unknown On: 09:04
  • Share The Gag

  • Öncelikle nasıl kurulum yapcağını anlatacağım resimli olarak anlatmıyorum neden derseniz okadar zorluğu yok. Kurluma başlamak için aşağıda vereceğim linkten facebook dosyasını indirin ve rardan çıkarın daha sonra çalıştırmak istediğiniz alana atın dosyaları atması biraz uzun sürecektir.

    Dosya atma işlemi bittikten sonra örnek : "siteadı/install.php" inşeklinde php dosyasını çalıştırın burada kuracağınız host bilgilerini isteyecektir. Bu host bilgilerini düzgün bir şekilde girin host bilgilerinin neyin ne olduğunu uzun uzun yazmadım google ye yazarsanız herşey açık açık anlatılmış zaten.



    Not : Kurulum sırasında Serial istiyor. Dosyarın içinde var ama yine de buraya yazıyım
    6130-4340-8886-3072
    6285-7031-8788-3584
    bu ikisinden birisini yazmanız yeterli olacaktır.

    Kurulum işlemi bittikten sonra önemli olarak şunu söyleyeyim install.php ve installsql.php dosyalarını hostunuzdan silin. Kurulum yaptıktan sonra sizi uyaracaktır ama ben söyleyeyim dedim.

    Facebook Tehemesi Yüklemek : öncekille şunu söyliyim bu yüklediğim hazır portal buna biz tema atarak arayüzünü aynı facebook gibi yapacağız .

    aşağıdaki linkte bütün dosyalar var bu dosyalarda facebook teması var bunu açık yazıyorum.

    facebook teması yazan klasör ün içindeki bütün dosyaları ilk başta dosyalarımızı upload ettiğimiz(yüklediğimiz alan) a atıyoruz bakın özellikle söylüyorum kesinlikle hiç bir klasörün içine atmayın ana dizine atın.. ve sonra sayfamızı yeniliyelim.

    Tr paketi nasıl yükliyeceksiniz : Öncelikle zip den çıkartın daha sonra

    admin paneline giriyoruz

    Language Settings >> Create New Language Pack Diyoruz Açilan Menuden

    Language Name: Türkçe
    Language Code: 2

    Language New Pack Butonuna Basın Ardından Yine Aynı Sayfada

    İmport Pack From File Basin Gelen Sayfadan New Language Yeri Türkçe Deyin. Ardından Aşagıdakı Gözat Basıp Bilgisayarınızdan Language_tr.php Bulup İmport Edin.
    Yükledikten Sonra TR Olmadıysa Sol Üst Köşede Summary Basın Orda Gelen Sayfada Zaten Hemen Göreceksınız English Yazan Yeri Türkçe Yapın.

    Demohttp://hilebitmez.nazuka.net/face



    0 yorum:

    Yorum Gönder