Etiketler

9 Ağustos 2013 Cuma

Tagged Under:

Google Chrome ve Skype Karşılaştırması

By: Unknown On: 05:34
  • Share The Gag
  • Teknolojik gelişmeler insanın hayatını değiştiren en önemli olayların başında gelmektedir. Teknoloji, insanların daha rahat bir yaşam sağlaması için gelişmekte ve buna göre bilim etrafında şekillenmektedir. Buna en güzel örneği bilgisayar yardımı ile verebiliriz. İnternet teknolojisini bize sunan bilgisayarlar ile birçok şey bizim için kolay bir hale gelmiştir. Hayatımızın birçok alanında işlerini halletmek için kullandığımız internet, yazılımsal olarak da geliştirilmektedir. İnsanların bilgisayarlar aracılığı ile interneti kullanma aşamasında tarayıcıları tercih etmesi önemli bir ayrıntı niteliğindedir. Bu tarayıcılara en güzel ve en iyi örneği Google Chrome ismi ile verebiliriz. Bu tarayıcı varsayılan tarayıcılardan daha fazla işleve sahip olup kullanıcılar için en fazla tercih edilen bir tarayıcı statüsündedir. Gindir.net bu konuda oldukça fazla bilgiyi bizlere sunuyor.


    Çoğu insanın tercih ettiği Google Chrome'u indirerek, daha hızlı ve kaliteli bir internet keyfi sürebilirsiniz. Tarayıcıların başlıca tercih edilmesindeki amaç ara yüzü ve kullanış kolaylığıdır. İnsanlar bu yüzden Chrome tarayıcısının yanında Skype iletişim programını da tercih etmektedir. Her iki programın tercih edilmesinde en önemli etken aynı işletim sistemi üzerinde kullanılabiliyor olmalarıdır. İlk önce Google ve ardından Skype bilgisayarlar üzerinde yaygın biçimde kullanmaya başlamış ve ardından kendi istekleri çerçevesinde bunları düzenleyerek kullanıcılara sunmuştur. Sizde bilgisayarınıza alternatif bir iletişim programı olan Skype'yi indirerek kurabilirsiniz. Bazen birden fazla programa gereksinim duyabilirsiniz.


    Son zamanlarda ortaya çıkan Skype, Chrome göre büyük bir üstünlük yakalamıştır. Bu iki karşılaştıracak olursak, Skype de bulunan muhteşem iletişim özelliği tercih edilmesinde ana etkenlerden birisidir. Bunun yanında Skype indirmek ve kurulumunu yapmak oldukça basit olması sebebiyle kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılmakta ve artık Türkiye’de fazlaca tercih edilen bir iletişim programı haline gelmektedir.


    Bu programlara ek olarak Adobe Flash Player indirip kurmanızı ve program sitesi içerisinden pek çok programı indirmenizi tavsiye ediyoruz.

    0 yorum:

    Yorum Gönder